ASIAKKAAN VUOSI

Asiakkaan Vuosi palvelukokonaisuus on ainutlaatuinen huolenpitojärjestelmä Pohjanmaan Ekonomitoimiston asiakkaille.

Huomioimme liiketoimistasi tavoitteet ja niitä tukevien mittareiden seuranta on sinulle helppoa ja vaivatonta. Kasvata yrityksesi arvoa ja paranna kannattavuuttasi, kun yrityksellesi tärkeiden asioiden seuranta on helppoa.  Asiakkaan vuoden raportointi on selkeää, konkreettista, yksinkertaista ja aina reaaliajassa.

Asiakkaan vuosi auttaa yritystäsi menestymään ajantasaisella tiedolla ja tilitoimistopalvelut ovat koko ajan arjessa mukana.

Asiakkaan Vuosi -kaavio
Asiakkaan Vuosi huolenpitojärjestelmä on jatkuva prosessi. Palvelu käynnistetään käymällä yhdessä yrittäjän kanssa yrityksen nykytila ja tavoitteet läpi ja sovitaan tavoitteita tukevat seurattavat mittarit. Seuraamme yhdessä yrittäjän kanssa mittareiden kehitystä suhteessa asetettuihin tavoitteisiin. Asiakkaan vuoden raportointi toteutetaan yksinkertaisella ja havainnollisella EcoEasy-raportointiohjelmalla. Yrittäjä voi seurata mittareiden kehitystä reaaliaikaisesti kännykällä tai tietokoneella itse ja lähetämme kattavan raporttipaketin kuukausittain. Ohjelman avulla taloustieto on aina yrittäjän mukana ja käytettävissä päätöksen teon tueksi. Mittareita ja seurantakohteita voi tarvittaessa vaihtaa tavoitteiden mukaisesti. Ohjelmistolla on myös mahdollista laatia ennusteet ja budjetit helposti itse tai yhdessä tilitoimiston kanssa. Asiakkaan Vuosi on helppo ja kustannustehokas liiketoiminnan tavoitteiden seuranta- ja kehitysmalli, jonka avulla pidämme huolen asiakkaistamme. Palvelumalli on ainutlaatuinen huolenpitojärjestelmä Pohjanmaan Ekonomitoimiston asiakkaille ja asiakkaanamme kuulut automaattisesti palvelun piiriin.
”ASIAKKAAN VUOSI” – Askelmerkit ja ajantasainen tieto liiketoimintasi kehittämiseksi.

On mielessäsi sitten yrityksen perustaminen tai tilitoimiston vaihtaminen, meihin voit ottaa yhteyttä!
Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja
020 1450 738, timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Ota yhteyttä