REKRYTOINTI

Kiinnostaisiko mielenkiintoiset, kehittävät taloushallinnon työt iloisessa joukossamme?

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on pohjalainen, voimakkaasti kasvava tilitoimistoketju ja taloushallinnon palvelutalo. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoelle, Kurikassa, Lapualla ja Alavudella. Meillä työskentelee yli 30 osaavaa, positiivista, asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa taloushallinnon ammattilaista.

Me uskomme, että menestyminen luo tyytyväisyyttä.
Me menestymme, kun asiakkaamme menestyy.
Tämän eteen pistämme likoon itsemme ja osaamisemme joka päivä.
Haluamme olla jokaisen Ekonomitoimistolaisen unelmien työpaikka. Hyvää työilmapiiriä rakennamme kaikki yhdessä toisiamme kuunnellen ja arvostaen. Töissä viihtyminen näkyy asiakkaillemme iloisena, ratkaisuhakuisena asenteena. Ajattelemme asioita asiakkaamme näkövinkkelistä, mikä on kaikkein paras tae asiakkaan tyytyväisyyteen.

Henkilökunnan osaaminen on tärkein voimavaramme. Siksi satsaamme paljon henkilöstön kehittämiseen ja jokaisen henkilökohtaisen kehityspolun suunnittelemiseen. Koulutus on aktiivinen osa jokapäiväistä arkeamme ja jokaiselle ekonomitoimistolaiselle ovet ovat auki mahdollisuuksiin kehittyä: kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijana / esimiesroolissa / myynnin tukena / järjestelmäasiantuntijana tai vaikka asiakkaan neuvonta- / vuokratalouspäällikkö- palveluissa.

Oletko sinä Ekonomitoimistolainen?

Ennen kaikkea haemme oikeanlaisia tyyppejä. Mikäli olet positiivinen, energinen, eteenpäin pyrkivä taloushallinnon ammattilainen, joka rakastaa työtään ja haluaa kasvaa ammatissaan, tule meille töihin!

Avoimet paikat

Tällä hetkellä Ekonomitoimistossa ei ole tarjolla avoimia paikkoja – voit laittaa avoimen hakemuksen anu.tieaho@ekonomitoimisto.fi

On mielessäsi sitten yrityksen perustaminen tai tilitoimiston vaihtaminen, meihin voit ottaa yhteyttä!
Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja
020 1450 738, timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Ota yhteyttä