OHJELMISTOT

Olemme valinneet parhaat mahdolliset ohjelmistot asiakkaidemme käyttöön. Keskeisenä vaatimuksena ohjelmistoille on ollut helppokäyttöisyys, nykyaikaisuus ja kilpailukyiset hinnat. Meillä on kattava valikoima nykyaikaisia ohjelmia sähköiseen taloushallintoon ja raportointiin. Teemme myös lukuisilla asiakasyritystemme ohjelmilla taloushallinnon töitä.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto laajimmillaan on 100% paperiton. Esimerkiksi Visma Fivaldi mahdollistaa täysin reaaliaikaisen taloushallinnon. Sähköinen taloushallinto vapauttaa aikaasi varsinaisiin työtehtäviisi.

Tarvittaessa meiltä myös Heeros-ohjelmistot tai Procountor sähköiseen taloushallintoon.

Lue lisää!

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on nykyaikainen selainpohjainen ohjelmisto, jossa on helppokäyttöiset ja kilpailukyisesti hinnoitellut yhteiskäyttösovellukset asiakkaillemme. Fivaldista löytyy sähköisen taloushallinnon paketit aloittavalle yrittäjälle ja myös ratkaisut isommille yrityksille. Fivaldin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Lue lisää!

Heeros

Heeros on 100% suomalainen ohjelmistoyhtiö sähköiseen taloushallintoon. Selainpohjaisilla helppokäyttöisillä ohjelmistoilla hoidat vaivattomasti ostoreskontran ja laskutuksen sekä toimitat etositteen avulla kuittisi kirjanpitäjälle. Sähköinen taloushallinto vapauttaa merkittävästi aikaasi liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää!

Asiakkaan ohjelmistot

Voit pyytää tarjouksen taloushallintopalveluista vaikka teillä olisi joku oma tuotannonohjausjärjestelmä tai projektinhallintajärjestelmä, jossa jo on taloushallinnon osiot. Teemme lukuisilla asiakasyritystemme ohjelmilla taloushallinnon töitä ja monesti voi olla myös palvelut osittain asiakkaan ohjelmilla ja osittain Pohjanmaan Ekonomitoimiston tarjoamilla ohjelmilla. Katsotaan yhdessä yrityksellesi tehokkain kokonaisuus.

Lue lisää!

Ecoeasy

Ecoeasy on selainpohjainen raportointiohjelma, joka sisältää työkalut yrityksesi taloustietojen raportointi, seurantaan ja budjetointiin. Ohjelman edistyksellinen ennustemalli luo tulosennusteen nopeasti ja luotettavasti.

Lue lisää!

Netvisor

Älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta yrityksellesi. Yksi automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla. Markkinoiden laajin ja monipuolisin tilitoimisto talkoushallinnokokonaisuus, joka laajennettavissa ja integroivissa monipuolisten rajapintojansa kautta tuotannonohjausjärjestelmiin ja muihin järjestelmiin.

Lue lisää!

Fennoa

Helppokäyttöinen moderni sähköisen taloushallinnon ratkaisu.

Lue lisää!

Procountor

Reaaliaikainen Finago Procountor

Lue lisää!

Tikon

Tehokas taloudenhallitsija.

Lue lisää!

Accuna

Accuna raportointi tuo automaattisuutta, tehokkuutta ja visuaalisuutta kaikkeen liiketoiminnan raportointiin.

Lue lisää!

Talgraf

Selkeä ja visuaalinen raportointi yrityksille.

Lue lisää!
Keskeinen asiakashyöty on saada asiantuntevat palvelut ja ohjelmistot sekä konsultointi koko taloushallinnon tarpeisiin yhdestä osoitteesta.

On mielessäsi sitten yrityksen perustaminen tai tilitoimiston vaihtaminen, meihin voit ottaa yhteyttä!
Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja
020 1450 738, timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Ota yhteyttä