EcoEasy

 

 

Ecoeasy on selainpohjainen raportointiohjelmisto. Ohjelma on helppokäyttöinen ja toimii hyvin myös mobiilissa. Ecoeasyn kattavilla raporteilla saat hyvän kuvan yrityksesi taloustilanteesta. Ecoeasy sisältää työkalut myös budejtointiin ja ennusteiden laadintaan. Pohjanmaan Ekonomitoimiston asiakkaan saat Ecoeasy-raportit ja ennusteet suoraan sähköpostiisi tai palvelumallista riippuen käytät ohjelmaa halutessasi itse. EEcoeasy antaa sinulle työkalut yrityksesi kriittisten tunnuslukujen helppoon seurantaan ja voit tehdä päätöksiäsi reaaliaikaisen tiedon varassa.

ecoeasy-logo

Raportointi

Ecoeasy- raportointi moduulista voit katsoa perinteiset taloushallinnon raportit kuten tuloslaskelman ja taseen ja lisäksi käytössäsi on laaja valikoima erilaisia talousraportteja. Pohjanmaan Ekonomitoimiston asiakkaana saat kuukausittain monipuoliset Ecoeasy raportit sähköpostiisi.

Budjetointi ja Ennustaminen

Ecoeasy sisältää edistyksellisen budjetointityökalun, jonka avulla teet helposti budjetin ja tulosennusteen. Ohjelman ennustemallin avulla saat nopeasti ja luotettavasti hyvän yrityksesi talouslukujen kehityksestä. Pohjanmaan Ekonomitoimiston asiakkaana raportointiin kuuluu kuukausittainen ennuste.

Omat Mittarit

Pohjanmaan Ekonomitoimiston Asiakkaan Vuosi palvelukokonaisuudessa sovitaan yhdessä yrittäjän kanssa yrityksesi tavoitteita tukevat mittarit.  Niiden kehityksen seuranta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin on helppoa selainpohjaisen Ecoeasyn Omat Mittarit moduulilla.

Valvomo

Ecoeasyn valvomon avulla olemme huolenpitävin tilitoimisto. Valvomon avulla parannamme asiakaspalveluamme ja olemme tiiviisti mukana Asiakkaan arjessa. Seuraamme yhdessä asiakkaan kanssa sovittuja mittareita Asiakkaan Vuosi palvelumallin mukaisesti.

EcoEasy – Helppoon raportointiin.

Ecoeasy-Raportointiohjelma

Pohjanmaan Ekonomitoimiston asiakkaana saat kuukausittain kattavat Ecoeasy-raportit sähköpostiisi. Sinulla on myös mahdollisuus asiakkaanamme käyttää Asiakkaan Vuosi palvelun yhteydessä ohjelman Omat Mittarit-moduulia omien tavoitteiden seurantaan. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja siinä on konkreettiset graafiset raportit tunnuslukujen lisäksi.

Lue lisää EcoEasyn sivuilta

On mielessäsi sitten yrityksen perustaminen tai tilitoimiston vaihtaminen, meihin voit ottaa yhteyttä!
Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja
020 1450 738, timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Ota yhteyttä