PALVELUT

Pohjanmaan Ekonomitoimiston palvelut skaalautuvat pienyrittäjästä kansainvälisen konsernin tarpeisiin. Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi meille voit ulkoistaa laajasti myös muita taloushallinnon asiantuntijatehtäviä kuten ostoreskontranhoitaja, laskuttaja, palkanlaskenta ja HR-palvelut, veroneuvonta, talouspäällikkö ja taloussuunnittelu sekä yritystoiminnan kehittämiskonsultoinnin.

Kirjanpito

Viekö kirjanpito liikaa aikaasi? Haluatko kirjanpitosi olevan muutakin kuin kuluerä? Haluatko ammattilaisen hoitamaan kirjanpitosi nykypäivän ohjelmistoilla, aikataulujen ja säädösten mukaisesti? Kirjanpitopalvelut perinteisesti tai täysin sähköisenä.

Lue lisää!

Palkanlaskenta

Kuluttavatko palkanlaskentaan liittyvät ongelmat yllättävän paljon aikaa ja energiaa? Tuntuvatko työehtosopimusten ja työlainsäädäntöön liittyvät asiat vierailta? Haluatko ajan tasalla olevan ammattilaisen hoitamaan palkanlaskennan sekä auttamaan muissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa? Meiltä helposti kaikki palkanlaskenta ja HR-palvelut.

Lue lisää!

Sähköinen taloushallinto

Olemme valinneet asiakkaidemme käyttöön parhaat ja nykyaikaiset ohjelmistot, joita tarjoamme kilpailukyiseen hintaan. Ohjelmat ovat helppokäyttöisiä selainpohjaisia ja mahdollistavat yhteiskäytön tilitoimiston ja asiakkaan välillä. Säästä aikaasi, kun paperit jäävät pois ja kaikki tieto on helposti käytettävissäsi.

Lue lisää!

Reskontra- ja laskutuspalvelut

Kerääntyvätkö yrityksesi maksut kiireen takia? Onko työsi liikkuvaa, etkä ehdi hoitamaan toimistorutiineja ajallaan? Tarvitsetko ammattilaisen hoitamaan kokonaisvaltaisesti kaikki yrityksen toimistopalvelut? Täydellisen konttoristin voit vuokrata meiltä tarpeen mukaan. Halutessasi voit ulkoistaa meille kaikki aikaa vievät taloushallinnon rutiinit esim. reskontra- ja laskutuspalvelut.

Lue lisää!
“Tarjoamme perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi laaja-alaiset konsultointipalvelut.”

Veroneuvonta- ja suunnittelu

Onko liiketoiminnassasi tapahtumassa merkittäviä muutoksia tai onko omistajan- tai sukupolvenvaihdos näköpiirissä? Verosuunnittelu voi alentaa yrityksen maksamia veroja merkittävästi. Veroasiantuntijoidemme puoleen voit kääntyä kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää!

Liiketoiminnan kehittäminen

Tarvitsetko asiantuntija-apua vaikkapa yrityksen kehittämiseen tai sukupolvenvaihdokseen? Mikä yrityksessäsi mättää? Kaipaako jokin alue muutoksia? Tarvitsetko luotettavaa arviota yrityksen rahoituksen tarpeesta tulevaisuudessa? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijoidemme kanssa.

Lue lisää!

Vuokratalouspäällikkö

Tarvitsetko ammattitaitoista talousjohtajaa, mutta et kokopäivätoimisesti?
Kaipaatko alan asiantuntijaa vaikkapa kehittämään yrityksen taloushallintoa projektiluontoisesti? Onko yrityksesi taloudessa ongelmakohtia? Voit käyttää joustavasti palveluamme tarpeen mukaan vaikka vain päiväksi kerrallaan.

Lue lisää!
“Osaamme arvioida asioita ja keskustella niistä asiakkaan kanssa.”

Koulutuspalvelut

Voit tilata kokeneet asiantuntijamme pitämään koulutuspalveluja joko omissa tiloissasi tai järjestämme paikan. Räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeesi mukaan. Koulutusaiheita voivat esimerkiksi olla katelaskenta, tuloslaskelman ja taseen tulkinta, hinnoittelu tai muu taloushallintoon liittyvä aihe.

Lue lisää!

Yrityksen perustaminen

Oletko aikeissa perustaa yrityksen tai olet juuri perustanut? Autamme sinua yrityksen perustamisen eri vaiheissa kuten yhtiömuodon valinnassa, perustamisasiakirjoissa, osakassopimuksissa ja tarjoamme tilitoimistopalvelut. Kysy edullista aloittavan yrityksen sähköisen taloushallinnon pakettia.

Lue lisää!

Tilinpäätösanalyysi

Kaipaatko laajempaa analyysia tilinpäätöksestäsi. Asiantuntijamme laativat tilinpäätöksestäsi kattavan analyysin, josta näet nopeasti yrityksesi tunnusluvut ja muutokset yksinkertaisesti kuvattuna. Tilaa analyysi suoraan TÄSTÄ

Lue lisää!

On mielessäsi sitten yrityksen perustaminen tai tilitoimiston vaihtaminen, meihin voit ottaa yhteyttä!
Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja
020 1450 738, timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Ota yhteyttä