Talouspäällikköpalvelut

Tarvitsetko ammattitaitoista talousjohtajaa, mutta et kokopäivätoimisesti?
Kaipaatko alan asiantuntijaa vaikkapa kehittämään yrityksen taloushallintoa projektiluontoisesti? Onko yrityksesi taloudessa ongelmakohtia?
Meiltä voit vuokrata kokeneen, vastuullisen ja laajasti yritysmaailmaa tuntevan taloushallinnon ammattilaisen käyttöösi, juuri omien tarpeidesi mukaan. Maksat siis vain tehokkaasta työajasta, et muusta. Talousjohtajan päämääränä on yrityksesi taloudellisten tavoitteiden toteutuminen. Pätevä ja tehokas talousjohtaja auttaa myös yritystäsi esimerkiksi kasvu- ja muutostilanteiden tuomissa haasteissa.

Talouspäällikön tehtäväkentäksi voidaan sopia esimerkiksi kannattavuuden seuranta

Vuokratalouspäällikön käyttö on joustavaa ja palvelua voi käyttää oman tarpeen mukaan. Palvelun aloituksessa sovitaan mm. talousjohtajan tehtävät ja tavoitteet. Tehtäväkenttä voi rajoittua esimerkiksi vain tiettyyn urakkaan, kuten tilinpäätöksen laadintaan, taloushallinnon järjestelmien kehittämiseen tai tuotekohtaisen kannattavuuden seurantaan. Kassavirran seuranta ja tulosennusteet ovat konkreettisia esimerkkejä talouspäällikköpalvelustamme esimerkiksi hallitustyöskentelyyn. Talousjohtajamme ovat myös asiantuntijoita konsultoimaan erilaisissa yritysjärjestelyissä.
Palvelu on asiakkaalle helppo ja stressitön tapa saattaa taloushallinnon eri osa-alueet kuntoon.

On mielessäsi sitten yrityksen perustaminen tai tilitoimiston vaihtaminen, meihin voit ottaa yhteyttä!
Timo Seppälä, myynti- ja kehitysjohtaja
020 1450 738, timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Ota yhteyttä